Консултации в солни стаи

Консултации в солни стаи с Михаела Белорешка - хранителен терапевт и психолог, автор на блога Good Natured Food
консултации в солни стаи

консултации в солни стаи – хранителна терапия

Хранителната терапия е иновативна и интердисциплинарна наука, в основата на която стои разбирането за тялото като едно холистично и хармонично цяло.

Консултации в солни стаи - Human Design с Румяна Михайлова

Human Design, метод за себеразбиране, който обединява древни знания като китайската „Книга на промените И-Дзин“, ведическото знание, кабала, астрономия, квантова физика и генетика.

Темата този път се фокусира върху това как енергийните типове в дизайна на човека взаимодействат един с друг, стратегии на живеене и роли. Въпросът, който си задаваме на 20-ти май е: каква е нашата аура и как тя се свързва с тези на другите.

Малко повече какво ще научите и изследвате заедно с нас:

Аурата е енергийното изражение на нашето същество и контролния пулт на нашето тяло. Чрез нея ние се свързваме с другите и комуникираме на невербално ниво. Майсторското овладяване на ауричното общуване между хората развива един нов вид интелигентност.

Знанието Human Design носи тази трансформираща информация – каква е аурата на всеки човек и как конкретния ауричния модус определя функционирането на тялото и начинът, по който управляваме живота си и взаимодействаме.

консултации в солни стаи

консултации в солни стаи – human design

През последните 15 години тя е отдадена на работата си в областта на управлението и развитието на хора и организации като старши мениджър и консултант в редица престижни частни и държавни компании. Притежава MBA в управлението на хора от Open University – UK и специализация в Chartered Institute of Personnel and Development – UK, магистърска степен по история и бакалавърска по журналистика, както и редица други сертификати по управление.

По пътя на личната си трансформация и изследването на човешката същност, преминава през дълбинно проучване в хуманистичното познание на духовните учения, езотеричните, окултни и психотерапевтични школи, постиженията на невробиологията и квантовата физика, както и множество холистични практически подходи.

Преминала сертификационно обучение за професионален анализатор към International Human Design School.

Консултации в солни стаи- масажи с Калоян Калев
консултации в солни стаи

консултации в солни стаи – масажи

Калоян Калев e завършил Национална Спортна Академия „Васил Левски“ през 2014 година, специалност „Спа-култура, хидро, лито и таласо практики“.
През 2012 завършва успешно курс по „Класически и азиатски масаж“ и „Културизъм и Фитнес- културизъм“.От 2014 до 2017 година работи в център за китайска медицина и акупунктура „ЕДИ“ , занимавайки се с класически и рефлекторен масаж съчетаващ акупресурни и мануални техники, методи за топлинно и механично влияние посредством вендузо- и моксотерапия,работа с апаратурни комплектации с козметична и медицинска цел – въздействие чрез радиочестота, кавитация и кохерентна инфрачервена светлина.Интересува се от алтернативни методи за лечебно-профилактично въздействие в областта на китайската медицина, светлинната и магнитната терапия, диететика, психосоматика, хюман дизайн и астрология.

Консултации в солни стаи - тай масаж и хиропрактика с АГНЕШ КОВАЧ

консултации в солни стаи Йога е много важна част от живота на Аги, чрез нея тя придобива задълбочено познание за човешкото тяло и неговите възможности. Аги разбира тялото, като материята, която съхранява душата, това е и причината да има отношение към него и фино чувство да разпознава къде се съхранява напрежението, зад което стои всяка една болка. Така естествено се заражда интереса й към масажа, като техника, която допълва познанията й в йога и дава възможност комплексно да помага при различни болки. Аги не само ще ви направи чудесен, тайландски масаж, но и ще завърши с хиропрактични техники за пълен баланс на физическото тяло. Ще разработи специално за вашите нужди ежедневна йога програма, чрез която да поддържате подобреното си след масажа състояние, а защо не и да ви насочи към продължителна оздравителната йога практика.
Тайландският масаж е високо ефективен метод, прилаган от 2500 години както за релаксация, така и терапевтично. Базиран е на работа върху 72 000 енергийни канала в човешкото тяло, като основният фокус е върху главните 10.

Изключително влияние върху масажа имат индийските (аюрведа) и китайските традиции (акупунктура).
Масажът се прилага чрез натиск с палци, длани, лакти, колене, ходила, както и чрез различни стречинг позиции. Работата по десетте основни енергийни канала според тайландската медицина въздейства на физическо и ментално ниво.

Обикновено се изпълнява върху матрак на земята, като получаващият e напълно облечен, в подходящи леки и свободни дрехи.

Традиционен Тай масаж прилага се при общи неразположения – за релаксация и отпуска

не, както и по време на бремеността.

консултации в солни стаи

Терапевтичен Тай масаж се прилага при специфични състояния с по-голяма интензивност и натовареност на съответните зони:

Слабост, изтръпване и скованост на ръката
Профилактика при менструални крампи
Виене на свят, гадене и
тревожност
Главоболие и болки във врата
Напрежение във врата
Напрежение в лопатките
Констипация
Болки в коленете
Болки в краката
Навехнат глезен
Болки в кръста
Болки в гърба