КОНСУЛТАЦИИ

АСТРОЛОГИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ СЪС СТЕЛА КРЪСТЕВА

Астрологичните консултации в metta включват психологически профил и пълен анализ на рождената карта, които разкриват потенциала, с който човек се ражда. В астроконултацията се включва прогноза, която обхваща близките няколко години, както и основните житейски уроци, възможности, препоръки. Разговорът се записва и аудиозаписът се изпраща на клиента.

 

За изготвянето на хороскоп са нужни дата, място и час на раждане (възможно най-точен). Данните се предоставят предварителното при записване на лична среща.

 

Консултациите се правят всеки понеделик между 9 и 12 ч, като има възможност и за други дни през седмицата.

 

Консултацията е с времетраене час и половина (90 минути).

 

Цена: 80 лв

 

За записване обадете ни се на телефон: 088 400 8796 или 088 897 9595

Стела е актриса с дългогодишен опит в Сетивния театър-лабиринт. Участвала в множество театрални и танцови проекти в България и чужбина. Страстта ѝ да пътува и да открива далечни култури и страни я среща с много духовни практики и учители. През 2019 г. издава книга с пътеписи “На 37 години в 37 страни”.

 

Следвайки компаса на душата и търсейки знания, които разширяват мирогледа, тя открива астрологията през 2010 г. Оттогава е преминала през няколко обучения и има сертификат за практикуване на психологическа астрология.