КОНСУЛТАЦИИ

АСТРОЛОГИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ СЪС СТЕЛА КРЪСТЕВА

Астрологичните консултации в metta включват психологически профил и пълен анализ на рождената карта, които разкриват потенциала, с който човек се ражда. В астроконсултацията се включва прогноза, която обхваща близките няколко години, както и основните житейски уроци, възможности, препоръки. Разговорът се записва и аудиозаписът се изпраща на клиента.

 

За изготвянето на хороскоп са нужни дата, място и час на раждане (възможно най-точен). Данните се предоставят предварителното при записване на лична среща.

 

Консултациите се правят всеки понеделик между 9 и 12 ч, като има възможност и за други дни през седмицата.

 

Консултацията е с времетраене час и половина (90 минути).

 

Цена: 80 лв

 

За записване обадете ни се на телефон: 088 400 8796 или 088 897 9595

Стела е актриса с дългогодишен опит в Сетивния театър-лабиринт. Участвала е в множество театрални и танцови проекти в България и чужбина. Страстта ѝ да пътува и да открива далечни култури и страни я среща с много духовни практики и учители. През 2019 г. издава книга с пътеписи “На 37 години в 37 страни”.

 

Следвайки компаса на душата и търсейки знания, които разширяват мирогледа, тя открива астрологията през 2010 г. Оттогава е преминала през няколко обучения и има сертификат за практикуване на психологическа астрология.

ЖЕНСКО ЗДРАВЕ С МИЛА БАНКОВА

Интегрални практики и натурална медицина при гинекологични заболявания – индивидуално обучение

Личната консултация с Мила Банкова на тема женско здраве и хормонален баланс ще Ви съпътства в един по-задълбочен поглед и подход за лекуване на заболявания на женските полови органи, на вашата сексуалност или на женската Ви същност.

 

 

Как да се справим с хормоналните проблеми и да бъдем здрави жени, които се радват пълноценно на пътуването, наречено живот? Какви техники и билки да използваме и каква храна да ядем според периода на нашия менструален цикъл? Как да се лекуваме сами, да опознаем себе си, да не се страхуваме от гинекологичните заболявания и да вземем хормоналния баланс в ръце?

 

 

“Нашият менструален цикъл е един от основните измерватели на нашето здраве като цяло. Ще приложим един по-различен от общоприетия и познат ни мироглед за менструацията, ще се потопим в света на южноамерикански практики за изцеляване и възстановяване на величието на нашите Утроби, ще се докоснем до родните билки, етеричните масла и хранителни продукти, които да използваме за гинекологични проблеми, и по този начин да избегнем синтетичните лекарства, които увреждат дълготрайно нашата ендокринна система и нашето здраве.”

 

 

Тази консултация е подходяща за:

  • Жени/момичета, които имат болезнена, липсваща или нередовна менструация; при силни кръвоизливи;
  • Жени, страдащи от различни гинекологични заболявания;
  • Жени със силен ПМС, който пречи на себереализирането им и руши семейната среда, връзката с партньора или позицията им в социалната среда;

 

 

Цена:

 

Консултация
40 лв.
(продължителност 60-90мин)

 

 

Консултация, с включена:

  • женска парна баня с билки и моксотерапия
  • ИЛИ масаж за хормонален баланс (по избор)

70 лв.
(продължителност 90мин)

 

 

Консултация, с включена:

  • женска парна баня с билки;
  • масаж;
  • моксотерапия

90 лв
(продължителност 2 часа)

 

 

За записване обадете ни се на телефон: 088 400 8796 или 0895 959 096

Мила Банкова е завършила междукултурно сътрудничество и антропология, а понастоящем е докторантка с тема “Женско здраве и женско тяло” към Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей при БАН. Занимава се с натурална гинекология и е създател на Нежно Биле – инициатива за самолекуване чрез натурални методи и продукти. Живяла е 12 години в Амазонската джунгла на Перу, откъдето тръгва и интересът ѝ към света на лечението и фитотерапията. Там има възможност да се запознае с местни шамански практики и да се докосне до света на билколечението.