АСТРОЛОГИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ СЪС СТЕЛА КРЪСТЕВА

Астрологичните консултации в metta включват психологически профил и пълен анализ на рождената карта, които разкриват потенциала, с който човек се ражда. В астроконсултацията се включва прогноза, която обхваща близките няколко години, както и основните житейски уроци, възможности, препоръки. Разговорът се записва и аудиозаписът се изпраща на клиента.

 

За изготвянето на хороскоп са нужни дата, място и час на раждане (възможно най-точен). Данните се предоставят предварителното при записване на лична среща.

 

Консултациите се правят всеки понеделик между 9 и 12 ч, като има възможност и за други дни през седмицата.

 

Консултацията е с времетраене час и половина (90 минути).

 

Цена: 120 лв

 

За записване обадете ни се на телефон: 088 400 8796 или 088 897 9595

Стела е актриса с дългогодишен опит в Сетивния театър-лабиринт. Участвала е в множество театрални и танцови проекти в България и чужбина. Страстта ѝ да пътува и да открива далечни култури и страни я среща с много духовни практики и учители. През 2019 г. издава книга с пътеписи “На 37 години в 37 страни”.

 

Следвайки компаса на душата и търсейки знания, които разширяват мирогледа, тя открива астрологията през 2010 г. Оттогава е преминала през няколко обучения и има сертификат за практикуване на психологическа астрология.

ЖЕНСКО ЗДРАВЕ С МИЛА БАНКОВА

Интегрални практики и натурална медицина при гинекологични заболявания – индивидуално обучение

Личната консултация с Мила Банкова на тема женско здраве и хормонален баланс ще Ви съпътства в един по-задълбочен поглед и подход за лекуване на заболявания на женските полови органи, на вашата сексуалност или на женската Ви същност.

 

 

Как да се справим с хормоналните проблеми и да бъдем здрави жени, които се радват пълноценно на пътуването, наречено живот? Какви техники и билки да използваме и каква храна да ядем според периода на нашия менструален цикъл? Как да се лекуваме сами, да опознаем себе си, да не се страхуваме от гинекологичните заболявания и да вземем хормоналния баланс в ръце?

 

 

“Нашият менструален цикъл е един от основните измерватели на нашето здраве като цяло. Ще приложим един по-различен от общоприетия и познат ни мироглед за менструацията, ще се потопим в света на южноамерикански практики за изцеляване и възстановяване на величието на нашите Утроби, ще се докоснем до родните билки, етеричните масла и хранителни продукти, които да използваме за гинекологични проблеми, и по този начин да избегнем синтетичните лекарства, които увреждат дълготрайно нашата ендокринна система и нашето здраве.”

 

 

Тази консултация е подходяща за:

 • Жени/момичета, които имат болезнена, липсваща или нередовна менструация; при силни кръвоизливи;
 • Жени, страдащи от различни гинекологични заболявания;
 • Жени със силен ПМС, който пречи на себереализирането им и руши семейната среда, връзката с партньора или позицията им в социалната среда;

 

 

Цена:

 

Консултация
50 лв.
(продължителност 60-90мин)

 

 

Консултация, с включена:

 • женска парна баня с билки и моксотерапия
 • ИЛИ масаж за хормонален баланс (по избор)

75 лв.
(продължителност 120 мин.)

 

 

Консултация, с включена:

 • женска парна баня с билки;
 • масаж;
 • моксотерапия

100 лв
(продължителност 2 – 2,5 часа)

 

 

За записване ни се обадете на телефон: 088 400 8796 или 0895 959 096

Мила Банкова е завършила междукултурно сътрудничество и антропология, а понастоящем е докторантка с тема “Женско здраве и женско тяло” към Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей при БАН. Занимава се с натурална гинекология и е създател на Нежно Биле – инициатива за самолекуване чрез натурални методи и продукти. Живяла е 12 години в Амазонската джунгла на Перу, откъдето тръгва и интересът ѝ към света на лечението и фитотерапията. Там има възможност да се запознае с местни шамански практики и да се докосне до света на билколечението.

КОНСУЛТАЦИЯ И ТЕРАПИЯ С КАПКИ НА Д-Р БАХ С КАМЕЛИЯ КОСТАДИНОВА

Индивидуален разговор и подготвяне на комбинация от цветни есенции на д-р Бах специално за вашето състояние

Д-р Едуард Бах е английски лекар и учен, живял през 20-ти век. Въз основа на своите дългогодишни изследвания той открива 38 есенции, които са извлечени от диворастящи растения и дървета. Цветотерапията на д-р Бах е метод, който действа на фините нива, и резултатът се проявява и на физическото поле.

 

Тази терапия е ефикасна за трансформирането на негативни мисловни и емоционални нагласи и модели на поведение. Прилага се при различни физически и душевни състояния, които човек преживява, като спомага за задействането на вътрешни механизми на лечение, осъзнаване на причините, довели до тези състояния и освобождаване на блокажите. Може да бъде и в подкрепа при трудни житейски ситуации, силен стрес, преумора, тревожност, несигурност и други.

 

Неразположенията и болестните състояния са повик и послание към човека да се обърне към себе си, към това, което му е истински ценно, към търсенето на смисъл, към повдигане на ценностната си система, към любовта, вярата, надеждата, доброто, истинското, красивото.

Баховата консултация протича като се работи върху начина, по който човек възприема живота, как да осъществи вложения в него потенциал и да обърне внимание освен на чистотата на тялото си, то и на чистотата на своите мисли, чувства и действия.

 

Есенциите се приемат под формата на капки, разтворени във вода. Те нямат странични ефекти, безвредни са и не водят до пристрастяване. Не са известни непоносимост или несъвместимост с други лекарствени средства или терапии. Подходящи са за всички възрасти – включително бебета, възрастни, както и за бременни.

 

Баховата консултация е с продължителност около 75 мин., като включва и направата на личната комбинация от капки.

 

Цена на консултация (включва и шишенце с вашата индивидуална комбинация от есенции): 45 лв

Цена за следващи посещения в рамките на 3 месеца едно от друго (за проследяване и надграждане): 35 лв

 

За записване обадете ни се на телефон: 088 400 8796 

Камелия Костадинова е завършила магистратура по Психология, като продължава обучението си в психотерапевтичната школа по Логотерапия. През 2017 г. преминава през обучителни курсове за Бахов терапевт и започва да практикува. Тя е вдъхновена от методи и принципи, резониращи с Природата и как чрез тяхното прилагане, вътрешни осъзнавания и действия към поемане на отговорност към себе си, човек може да задвижи процеса на промяна и да реализира заложения в него потенциал. Камелия вярва, че човекът е самонадрастващо се същество и да бъдем по същество духовни е физическо, психическо и духовно единство в цялост.

РЕЙКИ ПРОЦЕДУРИ

Рейки е практика, разпространявана последния век и водеща началото си от японеца Микао Усуи. Преводът на думата Рейки означава „духовна жизнена енергия“. Рейки-процедурите се извършват чрез полагане на ръце по тялото от хора, посветени (инициирани) в тази практика. По този начин те канализират Рейки и я насочват към човека, за когото се прави процедурата.

 

Рейки не е медицинска терапия или метод за поставяне на диагнози.
Чрез Рейки-процедурите се въздейства на емоционално, физическо, психическо и духовно равнище, като се постига балансиране и хармонизиране на жизнените сили на организма.  Това, от своя страна, повлиява желания от нас аспект или проблем:

 • балансиране на емоциите и ума след силно преживяване,
 • хармонизиране на наши отношения с други хора или случки,
 • успокояване или насърчаване на дадени наши стремежи и избори,
 • преборване на страхове
 • физическа болка
 • и др., произтичащи от нас въпроси.

 

 

Преди и след процедурите се провежда събеседване, в което човек може да поясни в каква посока би искал да бъде насочена Рейки.

 

 

Частична рейки процедура
/обща продължителност 60 мин/

 • рейки процедура ~ 30 мин
 • събеседване преди и след процедурата
 • позиции на ръцете върху главата и основните центрове на тялото
 • цена 55 лв

 

 

Рейки процедура на цяло тяло
/обща продължителност 90 мин/

 • рейки процедура ~ 60 мин
 • събеседване преди и след процедурата
 • позиции по главата, тялото, крайниците, други проблемни области
 • цена 80 лв

 

 

Рейки-практикуващ: Камен Киров

 

Камен се занимава с Рейки от 2013 г., а от 2018 провежда и курсове за желаещи да практикуват Рейки. Иницииран е също в практиките Енергийно (духовно) изправяне на гръбначния стълб и Традиционно баене.

 

За практиките, с които се занимава, Камен споделя:

 

Те са голям помощник и шанс да се погрижим за себе си. С тяхна помощ можем да си помогнем за разрешаване на един или друг проблем или за подпомагане на дадени наши стремежи. Отговорността и грижата за здравето ни обаче са винаги наши – без промяна в поведението (изборите, навиците, приоритетите ни) същите проблеми, отношения, ситуации най-вероятно ще се връщат отново при нас. Рейки няма противоречия с религиозни, политически или други светогледи и може да се комбинира с хранителни режими, терапии, медикаменти и др.

Рейки се прави единствено при изразено желание и съгласие. Ще се радвам да съм от помощ на всеки, който има нужда.“

 

 

 

Нужно е предварително записване на 088 400 8796. 

За допълнителни въпроси и разяснения: 0883 495 054 (Камен Киров).

ПРАКТИКА ЗА ЕНЕРГИЙНО (ДУХОВНО) ИЗПРАВЯНЕ НА ГРЪБНАЧНИЯ СТЪЛБ

Въздействието на това равнище цели да се приведат в баланс запаметените в нас реакции, емоции, модели на поведение, болки и др. и по този начин да ни помогне да отработим случки или теми, които се проявяват и отразяват на живота и тялото ни.

 

Практиката за духовно изправяне на гръбначния стълб не е медицинска или мануална процедура – отсъства всякакъв досег по време на процедурата.

 

Преди и след процедурата се извършва замерване на дисбалансите във врата, раменния пояс, плешките, таза, коленете, стъпалата. Преди и след замерванията се провежда събеседване, в което човек може да сподели причините или нуждите, поради които е потърсил такава процедура.

 

Практиката се комбинира добре с Рейки-процедура с цел по-балансирано и меко въздействие.
В някои случаи след процедурата е възможно да се почувства лека мускулна треска.

 

 


Как протича практиката:

/обща продължителност 60 мин/

 • процедура ~ 45 мин + рейки
 • събеседване преди и след процедурата
 • замерване на дисбаланси в тялото преди и след процедурата
 • цена 55 лв

 

 

Практикуващ: Камен Киров

 

Камен се занимава с Рейки от 2013 г., а от 2018 провежда и курсове за желаещи да практикуват Рейки. Иницииран е също в практиките Енергийно (духовно) изправяне на гръбначния стълб и Традиционно баене.

 

За практиките, с които се занимава, Камен споделя:

 

Те са голям помощник и шанс да се погрижим за себе си. С тяхна помощ можем да си помогнем за разрешаване на един или друг проблем или за подпомагане на дадени наши стремежи. Отговорността и грижата за здравето ни обаче са винаги наши – без промяна в поведението (изборите, навиците, приоритетите ни) същите проблеми, отношения, ситуации най-вероятно ще се връщат отново при нас. Ще се радвам да съм от помощ на всеки, който има нужда.“

 

Нужно е предварително записване на 088 400 8796. 

За допълнителни въпроси и разяснения: 0883 495 054 (Камен Киров) 

ИНДИВИДУАЛНА ТАНТРА КОНСУЛТАЦИЯ СЪС СИМОНА ДИМИТРОВА

 

Тантра е една от най-древните духовни системи, познати на човечеството. Специфичното при нея е, че за разлика от други духовни пътеки, тантра не изключва нито един аспект от живота, включително сексуалността на човека. Напротив, в тази практика активно се научаваме да работим със сексуалната си енергия така, че да живеем живот в лекота и приемане.

 

Консултацията със Симона е много личен и индивидуален процес. Срещата ни започва с кратко интервю, след което заедно решаваме какви са конкретните ви нужди и какъв подход ще е най-добър. Тантра може да работи в две основни направления:

 

 • като катарзисна практика, която позволява освобождаването от конкретен проблем (негативна емоция, повтарящо се преживяване, натрупан стрес);
 • като малък ежедневен ритуал, който ни връща към собственото ни тяло, към емоциите ни, личните ни нужди и желания.

 

В зависимост от конкретната ситуация консултацията може да предложи един от тези елементи или комбинация от тях.

 

Консултацията не изисква никакъв предварителен опит с тантра, не включва голота и не нарушава личните ви граници. Моята мисия е да създам защитено пространство, в което да се чувствате комфортно да преживявате всичко онова, за което не остава време или енергия в ежедневието ви.

 

За Симона Димитрова

 

Симона Димитрова изследва различни духовни традиции от Изтока през последните 10 години. Личната ѝ практика започва с йога и през годините преминава през тантра и класическите индийски танци. Днес практиките и консултациите с нея обединяват тези три пътеки заедно с още редица други духовни традиции. Срещите с нея са възможност да излезете от полето на ума и да преживеете себе си през физическото си тяло с всичките му усещания, емоции и чувства.

 

Обща продължителност 90 минути.
Цена: 60 лв

 

Нужно е предварително записване на 088 400 8796.