АСТРОЛОГИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ СЪС СТЕЛА КРЪСТЕВА

Астрологичните консултации в metta включват психологически профил и пълен анализ на рождената карта, които разкриват потенциала, с който човек се ражда. В астроконсултацията се включва прогноза, която обхваща близките няколко години, както и основните житейски уроци, възможности, препоръки. Разговорът се записва и аудиозаписът се изпраща на клиента.

 

За изготвянето на хороскоп са нужни дата, място и час на раждане (възможно най-точен). Данните се предоставят предварителното при записване на лична среща.

 

Консултациите се правят всеки понеделик между 9 и 12 ч, като има възможност и за други дни през седмицата.

 

Консултацията е с времетраене час и половина (90 минути).

 

Цена: 120 лв

 

За записване обадете ни се на телефон: 088 400 8796 или 088 897 9595

Стела е актриса с дългогодишен опит в Сетивния театър-лабиринт. Участвала е в множество театрални и танцови проекти в България и чужбина. Страстта ѝ да пътува и да открива далечни култури и страни я среща с много духовни практики и учители. През 2019 г. издава книга с пътеписи “На 37 години в 37 страни”.

 

Следвайки компаса на душата и търсейки знания, които разширяват мирогледа, тя открива астрологията през 2010 г. Оттогава е преминала през няколко обучения и има сертификат за практикуване на психологическа астрология.

ЖЕНСКО ЗДРАВЕ С МИЛА БАНКОВА

Интегрални практики и натурална медицина при гинекологични заболявания – индивидуално обучение

Личната консултация с Мила Банкова на тема женско здраве и хормонален баланс ще Ви съпътства в един по-задълбочен поглед и подход за лекуване на заболявания на женските полови органи, на вашата сексуалност или на женската Ви същност.

 

 

Как да се справим с хормоналните проблеми и да бъдем здрави жени, които се радват пълноценно на пътуването, наречено живот? Какви техники и билки да използваме и каква храна да ядем според периода на нашия менструален цикъл? Как да се лекуваме сами, да опознаем себе си, да не се страхуваме от гинекологичните заболявания и да вземем хормоналния баланс в ръце?

 

 

“Нашият менструален цикъл е един от основните измерватели на нашето здраве като цяло. Ще приложим един по-различен от общоприетия и познат ни мироглед за менструацията, ще се потопим в света на южноамерикански практики за изцеляване и възстановяване на величието на нашите Утроби, ще се докоснем до родните билки, етеричните масла и хранителни продукти, които да използваме за гинекологични проблеми, и по този начин да избегнем синтетичните лекарства, които увреждат дълготрайно нашата ендокринна система и нашето здраве.”

 

 

Тази консултация е подходяща за:

 • Жени/момичета, които имат болезнена, липсваща или нередовна менструация; при силни кръвоизливи;
 • Жени, страдащи от различни гинекологични заболявания;
 • Жени със силен ПМС, който пречи на себереализирането им и руши семейната среда, връзката с партньора или позицията им в социалната среда;

 

 

Цена:

 

Консултация
50 лв.
(продължителност 60-90мин)

 

 

Консултация, с включена:

 • женска парна баня с билки и моксотерапия
 • ИЛИ масаж за хормонален баланс (по избор)

75 лв.
(продължителност 120 мин.)

 

 

Консултация, с включена:

 • женска парна баня с билки;
 • масаж;
 • моксотерапия

100 лв
(продължителност 2 – 2,5 часа)

 

 

За записване ни се обадете на телефон: 088 400 8796 или 0895 959 096

Мила Банкова е завършила междукултурно сътрудничество и антропология, а понастоящем е докторантка с тема “Женско здраве и женско тяло” към Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей при БАН. Занимава се с натурална гинекология и е създател на Нежно Биле – инициатива за самолекуване чрез натурални методи и продукти. Живяла е 12 години в Амазонската джунгла на Перу, откъдето тръгва и интересът ѝ към света на лечението и фитотерапията. Там има възможност да се запознае с местни шамански практики и да се докосне до света на билколечението.

РЕЙКИ ПРОЦЕДУРИ

Рейки е практика, разпространявана последния век и водеща началото си от японеца Микао Усуи. Преводът на думата Рейки означава „духовна жизнена енергия“. Рейки-процедурите се извършват чрез полагане на ръце по тялото от хора, посветени (инициирани) в тази практика. По този начин те канализират Рейки и я насочват към човека, за когото се прави процедурата.

 

Рейки не е медицинска терапия или метод за поставяне на диагнози.
Чрез Рейки-процедурите се въздейства на емоционално, физическо, психическо и духовно равнище, като се постига балансиране и хармонизиране на жизнените сили на организма.  Това, от своя страна, повлиява желания от нас аспект или проблем:

 • балансиране на емоциите и ума след силно преживяване,
 • хармонизиране на наши отношения с други хора или случки,
 • успокояване или насърчаване на дадени наши стремежи и избори,
 • преборване на страхове
 • физическа болка
 • и др., произтичащи от нас въпроси.

 

 

Преди и след процедурите се провежда събеседване, в което човек може да поясни в каква посока би искал да бъде насочена Рейки.

 

 

Частична рейки процедура
/обща продължителност 60 мин/

 • рейки процедура ~ 30 мин
 • събеседване преди и след процедурата
 • позиции на ръцете върху главата и основните центрове на тялото
 • цена 55 лв

 

 

Рейки процедура на цяло тяло
/обща продължителност 90 мин/

 • рейки процедура ~ 60 мин
 • събеседване преди и след процедурата
 • позиции по главата, тялото, крайниците, други проблемни области
 • цена 80 лв

 

 

Рейки-практикуващ: Камен Киров

 

Камен се занимава с Рейки от 2013 г., а от 2018 провежда и курсове за желаещи да практикуват Рейки. Иницииран е също в практиките Енергийно (духовно) изправяне на гръбначния стълб и Традиционно баене.

 

За практиките, с които се занимава, Камен споделя:

 

Те са голям помощник и шанс да се погрижим за себе си. С тяхна помощ можем да си помогнем за разрешаване на един или друг проблем или за подпомагане на дадени наши стремежи. Отговорността и грижата за здравето ни обаче са винаги наши – без промяна в поведението (изборите, навиците, приоритетите ни) същите проблеми, отношения, ситуации най-вероятно ще се връщат отново при нас. Рейки няма противоречия с религиозни, политически или други светогледи и може да се комбинира с хранителни режими, терапии, медикаменти и др.

Рейки се прави единствено при изразено желание и съгласие. Ще се радвам да съм от помощ на всеки, който има нужда.“

 

 

 

Нужно е предварително записване на 088 400 8796. 

За допълнителни въпроси и разяснения: 0883 495 054 (Камен Киров).

ПРАКТИКА ЗА ЕНЕРГИЙНО (ДУХОВНО) ИЗПРАВЯНЕ НА ГРЪБНАЧНИЯ СТЪЛБ

Въздействието на това равнище цели да се приведат в баланс запаметените в нас реакции, емоции, модели на поведение, болки и др. и по този начин да ни помогне да отработим случки или теми, които се проявяват и отразяват на живота и тялото ни.

 

Практиката за духовно изправяне на гръбначния стълб не е медицинска или мануална процедура – отсъства всякакъв досег по време на процедурата.

 

Преди и след процедурата се извършва замерване на дисбалансите във врата, раменния пояс, плешките, таза, коленете, стъпалата. Преди и след замерванията се провежда събеседване, в което човек може да сподели причините или нуждите, поради които е потърсил такава процедура.

 

Практиката се комбинира добре с Рейки-процедура с цел по-балансирано и меко въздействие.
В някои случаи след процедурата е възможно да се почувства лека мускулна треска.

 

 


Как протича практиката:

/обща продължителност 60 мин/

 • процедура ~ 45 мин + рейки
 • събеседване преди и след процедурата
 • замерване на дисбаланси в тялото преди и след процедурата
 • цена 55 лв

 

 

Практикуващ: Камен Киров

 

Камен се занимава с Рейки от 2013 г., а от 2018 провежда и курсове за желаещи да практикуват Рейки. Иницииран е също в практиките Енергийно (духовно) изправяне на гръбначния стълб и Традиционно баене.

 

За практиките, с които се занимава, Камен споделя:

 

Те са голям помощник и шанс да се погрижим за себе си. С тяхна помощ можем да си помогнем за разрешаване на един или друг проблем или за подпомагане на дадени наши стремежи. Отговорността и грижата за здравето ни обаче са винаги наши – без промяна в поведението (изборите, навиците, приоритетите ни) същите проблеми, отношения, ситуации най-вероятно ще се връщат отново при нас. Ще се радвам да съм от помощ на всеки, който има нужда.“

 

Нужно е предварително записване на 088 400 8796. 

За допълнителни въпроси и разяснения: 0883 495 054 (Камен Киров)