КОНСУЛТАЦИИ И ПРОЦЕДУРИ

АСТРОЛОГИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ СЪС СТЕЛА КРЪСТЕВА

Астрологичните консултации включват психологически профил и пълен анализ на рождената карта;дава информация за движещата мотивация на индивида, талантите и потенциала, които са заложени; възможности за професия, любовни връзки, брак, деца, областите в живота, които са на фокус, кармичните връзки, мисия. В личния хороскоп има предопределеност или съдба, която е различна за всеки, както и свободна воля, която е свързана с изборите, които правим. В астроконсултацията се включва прогноза, която обхваща близките няколко години, както и основните житейски уроци, възможности, препоръки. Разговорът се записва и аудиозаписът се изпраща на клиента.

 

Транзитите, прогресията и соларната карта (годишна карта от рожден ден до рожден ден) – дават акцента и енергията за годината. Този анализ не набляга на заложения потенциал в наталната карта (както пълната консултация), но ако това вече сте го направили, то транзитите могат да бъдат пускани веднъж в годината, на 6 месеца или каквато е нуждата на човек. Този анализ е нещо като да си сверим часовника, давайки зелена светлина за важните събития, кога е най-добре да се предприемат действия и кога се налага да имаме повече търпение и пр.

 

За изготвянето на хороскоп са нужни дата, място и час на раждане (възможно най-точен). Данните се предоставят предварителното при записване на лична среща.

 

 

Астрологична консултация 90 мин. – 160 лв.
Транзити и солар 60 мин. – 120 лв.

 

За записване* обадете ни се на телефон: 088 400 8796 или 088 897 9595

Стела Кръстева е актриса, астролог, писател, творец с духовни търсения. Участвала е в множество театрални и танцови проекти в България и чужбина. Освен сцената, голямата страст на Стела са пътуванията и астрологията. През 2019 г. издава книга с пътеписи „На 37 години в 37 страни“. Следвайки компаса на душата и търсейки знания, които разширяват мирогледа, тя започва да посещава лекции по астрология през 2010 г., като през 2016 г. преминава няколко обучения при различни преподаватели. Има сертификация по психологическа астрология и завършени курсове по синастрия и композит (партньорски взаимоотношения и смисъл на връзката). Прави лични консултации и води курсове по астрология.

ЖЕНСКО ЗДРАВЕ С МИЛА БАНКОВА

Интегрални практики и натурална медицина при гинекологични заболявания – индивидуално обучение

Личната консултация с Мила Банкова на тема женско здраве и хормонален баланс ще Ви съпътства в един по-задълбочен поглед и подход за лекуване на заболявания на женските полови органи, на вашата сексуалност или на женската Ви същност.

 

 

Как да се справим с хормоналните проблеми и да бъдем здрави жени, които се радват пълноценно на пътуването, наречено живот? Какви техники и билки да използваме и каква храна да ядем според периода на нашия менструален цикъл? Как да се лекуваме сами, да опознаем себе си, да не се страхуваме от гинекологичните заболявания и да вземем хормоналния баланс в ръце?

 

 

“Нашият менструален цикъл е един от основните измерватели на нашето здраве като цяло. Ще приложим един по-различен от общоприетия и познат ни мироглед за менструацията, ще се потопим в света на южноамерикански практики за изцеляване и възстановяване на величието на нашите Утроби, ще се докоснем до родните билки, етеричните масла и хранителни продукти, които да използваме за гинекологични проблеми, и по този начин да избегнем синтетичните лекарства, които увреждат дълготрайно нашата ендокринна система и нашето здраве.”

 

 

Тази консултация е подходяща за:

  • Жени/момичета, които имат болезнена, липсваща или нередовна менструация; при силни кръвоизливи;
  • Жени, страдащи от различни гинекологични заболявания;
  • Жени със силен ПМС, който пречи на себереализирането им и руши семейната среда, връзката с партньора или позицията им в социалната среда;

 

 

Цена:

 

Консултация (60-75мин) – 70лв

 

 

Консултация с една процедура по избор – женска парна баня, моксотерапия, масаж за хормонален баланс

90лв

(продължителност 90-120 мин.)

 

 

За записване ни се обадете на телефон: 088 400 8796 или 0895 959 096 *

Мила Банкова е завършила междукултурно сътрудничество и антропология, а понастоящем завършва дисертация на тема “Женско здраве и женско тяло” към Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей при БАН, където същевременно работи и като изследователка. Занимава се с натурална гинекология и е създателка на Нежно Биле – инициатива за самолекуване чрез натурални методи и продукти. Живяла е 12 години в Амазонската джунгла на Перу, където навлиза в света на лечението и фитотерапията. Там има възможност да учи местни шамански практики и да се докосне до познанията на билколечението. Практикува арвиго масаж, типичен за Мексико и Гватемала (подобен на висцералния масаж в коремната област), сертифицира су-джок в International SU JOK Association, както и моксотерапия по китайска медицина за женско здраве.

ПСИХОТЕРАПИЯ С КАМЕЛИЯ КОСТАДИНОВА

Какво представляват психотерапевтичните сесии?

 

Психотерапията е метод за разширяване възприятието ни за света в нас и около нас, помага ни да се научим как да се свързваме с ресурсите си, да се справяме с трудни периоди, през които преминаваме, да се грижим за себе си, да се оцялостяваме и да израстваме. Терапевтичната връзка с терапевта, прилагането и съчетанието на ефективни методи подпомагат постигането на психотелесно здраве чрез работа върху емоциите, чувствата, мислите и тялото, и за връзката помежду им.

 

Въздействие и ползи

– разширяване на способностите за справяне с трудности в междуличностните взаимоотношения;
– подобряване на социалните умения;
– преодоляване на негативни мисловни и емоционални нагласи;
– подобряване на самооценката и увереността;
– развиване на умения за взимане на решения и за справяне с конфликти;
– справяне с различни видове страхове, тревожни и панически разстройства;
– депресивни състояния, неудовлетвореност, потиснатост, липса на смисъл;
– преодоляване на трудни житейски ситуации и травматични преживявания;
– справяне с промени, силен стрес или дистрес;
– осъзнаване на неефективни модели на поведение и вярвания;
– целеполагане, планиране и постигане на целите по разумен и успешен начин;
– осъзнаване на потребностите и др.

 

С кого се провеждат?

Камелия Костадинова е психолог-консултант, член на Дружеството на психолозите (ДПРБ), психотерапевт към психотерапевтичната школа по Логотерапия и Екзистенц анализ, специализант в школата по Неорайхианска аналитична психотерапия, като в практиката си прилага също и методи от когнитивно-поведенческата терапия, психодрамата, арт-терапията. Завършила е психотерапевтичното си обучение към школата по Логотерапия, която е третата виенска школа в психотерапията, създадена от Виктор Франкъл (психиатър, невролог и психотерапевт). Логотерапията е ориентирана към търсенето и откриването на смисъл, свързването и оползотворяването на ресурсите, с които разполагаме. А също е отправена и към свободата и поемането на отговорност за нещата, които могат да бъдат променени, и тези, за които е важно да разширим възприятията си, за да може да ги приемем, въпреки ограниченията. Логотерапията е един от пътищата за пълноценен и щастлив живот, изпълнен със смисъл.

 

 

Цена и продължителност на сесиите
Възрастни – 60 лв. (50-60 мин.)
Деца – 50 лв. (40-50 мин.)

Психотерапевтичните сесии се провеждат с предварително записан час.

За записване* обадете ни се на телефон: 088 400 8796 или 088 897 9595

РЕЙКИ С ВЕЛИНА ПЕТРАРКА

Какво представлява Рейки сесията?

 

Рейки сесията захранва тялото и психиката ни с необходимия ресурс да се справим с това, което е на пътя ни в момента: емоционален или физически проблем, стрес, умора или конкретна житейска ситуация. След рейки се усещате едновременно релаксирани, заземени и във връзка със собствената си сила за действие.

 

Преди да легнете и да се отпуснете за това енергийно зареждане на батериите ще проведете кратък разговор с нашия рейки мастър Велина, която ще ви въведе в това, което ви предстои. След сесията можете да останете за чай и допълнителен разговор, в който тя може да ви насочи към следващи стъпки и да ви даде насоки, свързани с конкретния ви казус.

 

Рейки сесията може да се комбинира с биохакинг устройството Sensate, което нежно тонизира блуждаещия нерв и помага на нервната система да влезе в режим на безопасност и възстановяване. Това се постига чрез звукови вибрации, които резонират в цялото тяло през гръдната кост. Ефектът е като вътрешен звуков масаж след продължително пеене на лечебни мантри или като мъркаща котка, удобно легнала върху гърдите ви.

 

Sensate може да допълни рейки сесията, като направи тялото ви и нервната ви система по-отпуснато и отворено, но не е задължително двете да бъдат съчетавани.

 

С кого се провежда?

Велина е част от екипа на metta от 2017та година и в процеса на собствения си път през живота експериментира с различни видове терапии, лечебни и енергийни практики. През последните 3 години тя получава инициации в Рейки I и II, Теате I и II и тибетската Ямантака.

 

 

Цена и продължителност на сесиите
Рейки: 60 лв.  |  60 мин.
включва предварителен разговор, сесията и кратка декомпресия

Рейки +  Sensate: 85 лв.  |  60 мин.

 

За записване обадете ни се на телефон: 088 400 8796.

КОНСТЕЛАЦИИ С ХРИСТИНА МИТОВСКА

Системните семейни констелации са процес, който трансформира, подпомага разрешаването на емоционални, физически и дори бизнес казуси, намества фините енергии в полето около нас. Констелациите дават по-дълбоко разбиране и яснота относно дисбалансите, скритото, подсъзнателното, именно за да може то да бъде видяно, прието и подредено на точното място. По този начин получаваме допълнителна информация и намираме корена на предизвикателства, които може да ни се струват като задънена улица. Констелациите помагат в ситуации, където комуникацията с другия /другите е трудна или невъзможна, там, където осъзнаваме, че има обърната динамика и имаме желание да я променим.

 

Индивидуална констелация

 

Индивидуалната констелация е подходяща за всички, които не са готови да работят в група, но имат нужда да се справят с блокажи, заплитания и токсични динамики, които са наследили от семейно-родовата си система. Могат да се работят теми, свързани със здравето, взаимоотношения с родители, партньори, деца, работата, благоденствието или всяка тема, която носи трудности в живота на човека.

 

Констелация в двойка

 

Констелацията в двойка е подходяща за партньори, родители с деца, братя и сестри, приятели, които имат конкретен казус във взаимоотношенията и биха искали да го осъзнаят, преодолеят и отработят. Процесът ще даде възможност на участниците да видят причината за трудностите от нивото на душата, да преживеят перспективата на другия и да добият много дълбоко разбиране за динамиката между тях.

 

 

С кого се провеждат?

Христина Митовска е йога и майндфулнес инструктор, фасилитатор по семейни и системни констелации, обучител по емоционална интелигентност, както и създател на първата програма в България за mindfulness култура в компаниите.

Хриси е сертифициран фасилитатор по интегрални констелации (Институт по интегрално развитие, София и Школата по интегрални констелации и развитие, Милано, Италия). Преминала е редица обучения: Коучинг обучения ( MLC International и WCI, USA); Обучение по ин йога (Open Doors Studio, USA); Йога обучение по метода Шивананда (НСА), както и има множество участия в международни програми за личностно иждуховно развитие чрез йога и медитация.

 

 

Цена и продължителност на сесиите
Индивидуална констелационна сесия – 150 лв.
Констелация за двойки – 250 лв.

 

За да си запазите час е необходимо да ни пишете на hello@mettaspace.bg или да ни се обадите на 0884008796.

Констелациите се провеждат в солната стая или терапевтичния ни кабинет.

* Направена резервация може да се анлуира до 24 часа преди запазения час. Ако не дойдете за часа си или не ни се обадите, е нужно да заплатите 50% от стойността на услугата като компенсация при следващото ви посещение. В случай, че сте с ваучер или абонаментна карта, ще маркираме посещението като използвано.

Всичко се случва и разчитаме на вашата навременна обратна връзка при невъзможност да ни посетите.