КОНСУЛТАЦИИ И ПРОЦЕДУРИ

АСТРОЛОГИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ СЪС СТЕЛА КРЪСТЕВА

Астрологичните консултации включват психологически профил и пълен анализ на рождената карта;дава информация за движещата мотивация на индивида, талантите и потенциала, които са заложени; възможности за професия, любовни връзки, брак, деца, областите в живота, които са на фокус, кармичните връзки, мисия. В личния хороскоп има предопределеност или съдба, която е различна за всеки, както и свободна воля, която е свързана с изборите, които правим. В астроконсултацията се включва прогноза, която обхваща близките няколко години, както и основните житейски уроци, възможности, препоръки. Разговорът се записва и аудиозаписът се изпраща на клиента.

 

Транзитите, прогресията и соларната карта (годишна карта от рожден ден до рожден ден) – дават акцента и енергията за годината. Този анализ не набляга на заложения потенциал в наталната карта (както пълната консултация), но ако това вече сте го направили, то транзитите могат да бъдат пускани веднъж в годината, на 6 месеца или каквато е нуждата на човек. Този анализ е нещо като да си сверим часовника, давайки зелена светлина за важните събития, кога е най-добре да се предприемат действия и кога се налага да имаме повече търпение и пр.

 

За изготвянето на хороскоп са нужни дата, място и час на раждане (възможно най-точен). Данните се предоставят предварителното при записване на лична среща.

 

 

Астрологична консултация 90 мин. – 120 лв.
Транзити и солар 60 мин. – 90 лв.

 

За записване* обадете ни се на телефон: 088 400 8796 или 088 897 9595

Стела Кръстева е актриса, астролог, писател, творец с духовни търсения. Участвала е в множество театрални и танцови проекти в България и чужбина. Освен сцената, голямата страст на Стела са пътуванията и астрологията. През 2019 г. издава книга с пътеписи „На 37 години в 37 страни“. Следвайки компаса на душата и търсейки знания, които разширяват мирогледа, тя започва да посещава лекции по астрология през 2010 г., като през 2016 г. преминава няколко обучения при различни преподаватели. Има сертификация по психологическа астрология и завършени курсове по синастрия и композит (партньорски взаимоотношения и смисъл на връзката). Прави лични консултации и води курсове по астрология.

ЖЕНСКО ЗДРАВЕ С МИЛА БАНКОВА

Интегрални практики и натурална медицина при гинекологични заболявания – индивидуално обучение

Личната консултация с Мила Банкова на тема женско здраве и хормонален баланс ще Ви съпътства в един по-задълбочен поглед и подход за лекуване на заболявания на женските полови органи, на вашата сексуалност или на женската Ви същност.

 

 

Как да се справим с хормоналните проблеми и да бъдем здрави жени, които се радват пълноценно на пътуването, наречено живот? Какви техники и билки да използваме и каква храна да ядем според периода на нашия менструален цикъл? Как да се лекуваме сами, да опознаем себе си, да не се страхуваме от гинекологичните заболявания и да вземем хормоналния баланс в ръце?

 

 

“Нашият менструален цикъл е един от основните измерватели на нашето здраве като цяло. Ще приложим един по-различен от общоприетия и познат ни мироглед за менструацията, ще се потопим в света на южноамерикански практики за изцеляване и възстановяване на величието на нашите Утроби, ще се докоснем до родните билки, етеричните масла и хранителни продукти, които да използваме за гинекологични проблеми, и по този начин да избегнем синтетичните лекарства, които увреждат дълготрайно нашата ендокринна система и нашето здраве.”

 

 

Тази консултация е подходяща за:

  • Жени/момичета, които имат болезнена, липсваща или нередовна менструация; при силни кръвоизливи;
  • Жени, страдащи от различни гинекологични заболявания;
  • Жени със силен ПМС, който пречи на себереализирането им и руши семейната среда, връзката с партньора или позицията им в социалната среда;

 

 

Цена:

 

Консултация (60-75мин) – 70лв

 

 

Консултация с една процедура по избор – женска парна баня, моксотерапия, масаж за хормонален баланс

90лв

(продължителност 90-120 мин.)

 

 

За записване ни се обадете на телефон: 088 400 8796 или 0895 959 096 *

Мила Банкова е завършила междукултурно сътрудничество и антропология, а понастоящем завършва дисертация на тема “Женско здраве и женско тяло” към Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей при БАН, където същевременно работи и като изследователка. Занимава се с натурална гинекология и е създателка на Нежно Биле – инициатива за самолекуване чрез натурални методи и продукти. Живяла е 12 години в Амазонската джунгла на Перу, където навлиза в света на лечението и фитотерапията. Там има възможност да учи местни шамански практики и да се докосне до познанията на билколечението. Практикува арвиго масаж, типичен за Мексико и Гватемала (подобен на висцералния масаж в коремната област), сертифицира су-джок в International SU JOK Association, както и моксотерапия по китайска медицина за женско здраве.

* Направена резервация може да се анлуира до 24 часа преди запазения час. Ако не дойдете за часа си или не ни се обадите, е нужно да заплатите 50% от стойността на услугата като компенсация при следващото ви посещение. В случай, че сте с ваучер или абонаментна карта, ще маркираме посещението като използвано.

Всичко се случва и разчитаме на вашата навременна обратна връзка при невъзможност да ни посетите.