ПРАКТИКИ В СОЛНИ СТАИ

ЙОГА НИДРА В СОЛНА СТАЯ С АДЕЛИНА КИРИЛОВА

Йога нидра е практика за дълбока почивка и посяване на лично намерение. В нея се търси състоянието динамичен сън – състояние на ума на границата между будуването и съня. Когато практикувате йога нидра, разтваряте по-дълбоките аспекти на своя ум и осъществявате връзка с подсъзнателните и несъзнателни измерения.

 

Силата на практиката се крие в санкалпата – санскритска дума, която може да се преведе като “решение” или „утвърждение”.  Санкалпа е семе, което създавате и после посявате в лехата на своя ум. Много хора вземат интелектуални решения, но рядко постигат резултати. Решението трябва да се  „посади”, когато умът е отпуснат и готов да приеме и интегрира. Този вид състояние се получава в йога нидра.

 

Практиката се води в легнало положение, не е необходимо да носите стелки или одеала, нужно е само удобно облекло за почивка. Подходяща е и за начинаещи. Времетраене: 60 минути.

 

Дати: датите са свързани с фазите на луната. За повече информация за следващи дати и практики на телефон 0884 008796 и 0888 609945 или пишете на hello@mettaspace.bg.

 

Цена: 30 лева.

Притежателите на карти Sodexo получават 50% отстъпка от цената на практиката и се маркира посещение от картата. Притежателите на карти Мултиспорт получават 10% отстъпка без да се маркира картата за деня.

 

Йога нидра в солната стая включва инхалация със сол.

Практиката се води от Аделина Кирилова.

Дипломиран преподавател по йога към НСА и БФЙ.

Сертифициран преподавател от Yoga Alliance, India – YTTC Ashtanga, Vinyasa Flow, обучение по йога психология в Индия, психолог, професионален астролог, преминала обучение по Аюрведа, обучение по Семейни констелации, арт терапия, медитация.

ДИХАТЕЛНИ ПРАКТИКИ В СОЛНА СТАЯ С БИСТРА КОПАНАРОВА

Практиката е в рамките на един час. Чрез разнообразни дихателни техники се работи с нервната система за успокояване на ума и балансиране на лявото и дясното полукълбо, което води до естествено състояние на покой и релаксация.
Практиката помага изключително при стрес, напрежение, лекува силни форми на психично безпокойство и повлиява благотворно дори панически атаки.

 

Практиката се води в седнало положение, не е необходимо да носите стелки или одеала, нужно е само удобно облекло за почивка. Подходяща е и за начинаещи. Времетраене: 60 минути.

 

Дати: За повече информация за следващи дати и практики на телефон 0884 008796 и 0888 609945 или пишете на hello@mettaspace.bg.

 

Цена: 25 лева.

Притежателите на карти Sodexo получават 50% отстъпка от цената на практиката и се маркира посещение от картата. Притежателите на карти Мултиспорт получават 10% отстъпка без да се маркира картата за деня.

 

Дихателните практики в солната стая  включват инхалация със сол.

Бистра Копанарова открива йога преди почти 5 години и днес съчетава отдадеността си на практиката с другите свои страсти – астрологията и изобразителното изкуство.

Очарована от възможностите за постигане на вътрешен център и покой, които й носи йога, с голям интерес задълбочава практиките си, изучавайки дихателни техники и Кундалини йога при различни учители в и извън България.
Допълнително Бистра се занимава с фитнес, колоездене, сноуборд, катерене и езда.

ДЕТСКА ЙОГА В СОЛНА СТАЯ

Групи за деца от 3 до 6 години и от 6 до 9 години

Йога за деца е 60-минутна практика, която включва въведение в света на йогата, изучаване на определени асани и време за почивка с приказка. Децата се потапят в света на океана, космоса, вълшебствата и съчетават движенията на тялото с полета на въображението.

 

Освен отключване на въображението и намиране на вътрешен баланс, в практиката взаимодействие има и солта, която усилва имунната система, помага за възстановяване, изчиства горните дихателни пътища, успокоява и зарежда тялото.

 

Практиката се води от Илиан Петров, студент по медицина 5-та година, с дългогодишен опит с работа с деца и искрено любопитство и любов към тяхната същност.

 

Всяка събота от 11.00ч. до 12.00ч. за деца от 3 до 6 години
и от 12 до 13ч. за деца от 6 до 9 години.

 

Цена: 22 лева.

 

С предварителна резервация на телефон 0884 008796 и 0888 609945

 

Практиката Детска йога включва инхалация със сол. 

МЕДИТАЦИЯ В СОЛНА СТАЯ С ЯНА ЯНЕВА

Медитация за осъзнатост (mindfulness meditation) е практика за трениране на чувството за сегашния момент, успокояване на ума и тялото, свързване с вътрешния център и усещания.

Всеки вторник от 19.30 до 20.30ч.

Цена: 16 лева.

Притежателите на карти Sodexo получават 50% отстъпка от цената на практиката и се маркира посещение от картата. Притежателите на карти Мултиспорт получават 10% отстъпка без да се маркира картата за деня.

С предварителна резервация на телефон 0884 008796 и 0888 609945

Практиката включва инхалация със сол.

Яна e сертифициран учител по майндфулнес и медитация. Тя започва духовния си път с кундалини йога, а от края на 2011 се фокусира главно върху практиките по медитация и осъзнатост. Обучава се ежегодно в Тайланд и е ментор на различни международни програми. Яна преподава активно през последните години като организира различни обучения по света.

Развива и собствена галерия за изкуство и бижута SABAI.